Hänt och händer i vår församling

Nu har vi påsken med alla dess fina gudstjänster och samlingar bakom oss! Vi tackar Gud för hans underbara gåva som frälsning och evigt liv i Kristus innebär!
Nästa punkt på programmet är vår missionsauktion som går av stapeln på lördag, den 6/4 kl. 18. Då kommer många olika varor gå under klubban till förmån för församlingens verksamhet. Om du vill kan du skänka hembakat, krukväxter eller sticklingar.
På söndag 7/4 är det gudstjänst kl.
10. Diane Manu predikar och ungdomskören Enjoy sjunger. Fredagen den 12/4 kl. 15 är det återigen dags för Trivselträff. Kommunpolis Maja Karlsson kommer och berättar för oss hur vi kan undvika brott mot äldre.
Helgen den 12-14 april är det ungdomshelg med konserter kl. 19 på fredagen och kl. 18 på lördagen. Ungdomarna medverkar även på söndagens gudstjänst som är kl. 10
För mer information se vårt programblad

Här kan du lyssna på våra gudstjänster i efterhand: https://www.youtube.com/c/LekerydsMissionskyrka