Andra samlingar - (Med reservation för coronapandemin)

Goa gubbarna

Är du dagledig och gillar att ”hugga i” med det mesta. Vi är några som samlas varannan onsdag och ser till att lokalerna ”håller ihop"

Fredagsmys

Vissa fredagar bjuder vi in till fredagsmys. Det är framförallt barnfamiljer som är välkomna för att umgås och att äta något gott.

Bibelsamtal och bön

Samling varannan torsdag kl 19 för samtal runt bibelord under ledning av pastor. Tillfälle bön och delgivning. De veckor det är ekumeniska samlingar i någon av kyrkorna i bygden är det ingen ”torsdagssamling”.

Cellgrupp

I församlingen finns en så kalla Cellgrupp. Vi träffas för bön, lovsång, samtal och fika ett par gånger i månaden.

Vill du också vara med?

Vill du också vara med i en Cellgrupp. Kontakta Kennet eller Henrik. Vi träffas hemma hos varandra. När vi är tillräckligt många, är tanken att gruppen delas till två nya grupper.

Trivselträffar för daglediga

Vår och höst är det månadsvisa samlingar på fredagseftermiddagar i Missionskyrkan. Samlingarna innehåller oftast inslag av sång och musik. God gemenskap runt dukade bord präglar träffarna som avslutas med andakt.

Konfirmationsundervisning

Församlingen erbjuder konfirmationsundervisning för ungdomar i årskurs 8. För närmare information och anmälan kontakta Kennet.

Ge en gåva

Vill du ge en gåva till församlingen eller LMU

Församlingen

BG: 5108-2584
Swish:
LMU

PG: 4884466-6

Swish:

Kyrkoavgift

Visste du att man kan ge sin kyrkoavgift på 1% till våran församling? Man kan ge till flera församlingar!

Här får du hjälp med ditt medgivande:

www.equmeniakyrkan.se/kyrkoavgiften/

Direktlänk till equmeniakyrkans blankett:

www.alliansmissionen.se/ge-en-gava/kyrkoavgiften/

Kyrkvägen 28